Home
Up
Servicii
Dialog
Cautare
Harta
Site Map

Adecvat Sistem

 
Adecvat Sistem - contabilitate generala si de gestiune

Este un produs destinat compartimentului de contabilitate de la societati comerciale mici si mijlocii, asociatii non-profit sau cabinetelor de contabilitate care tin evidenta pentru terte firme.  

Caracteristici

Multifirma - in numar nelimitat
Evidenta in lei si in valuta (cu stabilire automata a dif. de curs valutar)
Evidenta cantitativ-valorica si global-valorica
Inregistrare in forma maestru-sah pornind de la documente primare cu verificarea relatiilor contabile
Formule contabile simple sau compuse (calcul automat T.V.A, adaos comercial)
Registre-Jurnal Auxiliare, Fise de cont pt. diverse operatiuni, Note contabile, Fise sah, Balante analitice si sintetice, Jurnale de T.V.A., Decont T.V.A., Situatii de gestiune, Raport de gestiune etc.
Inchideri automate: descarcare gestiune global-valorica, T.V.A, cheltuieli si venituri (analitic)
Import RJA din alte aplicatii cum ar fi MAG, TCA etc la nivel de documente primare sau centralizatoare, analitic.

Avantaje

Respecta prevederile legislatiei in vigoare, este prevazut cu mecanisme de protectie si verificare avansate, in scopul reducerii erorilor de operare si scurtarea corespunzatoare a timpului de obtinere a situatiilor corecte si complete.
Acest produs a fost testat de-a lungul a mai multor ani in cadrul unor societati comerciale si cabinete de contabilitate, obtinand rezultate remarcabile privind corectitudinea operatiunilor, siguranta in exploatare, productivitatea si operativitatea muncii de centralizare si prelucrare a informatiilor contabile.

Este realizat in FoxPro 2.6, unul dintre cele mai performante medii de dezvoltare.  A fost implementat cu succes sub aproape toate sistemele de operare Microsoft: MS-DOS, Windows 9X, Windows ME, Windows 2000. Functioneaza in retea sau monopost.

Download

Puteti descarca arhivele autoexpandabile pe PC-ul dvs. Pentru instalare, cititi instructiunile din fisierul citeste.txt din arhiva iar pentru ultima versiune (patch) se copiaza direct fisierul asn.exe.

Demo 

as2004.exe

Biblioteca fox

Versiunea demo este operationala trei luni de evidenta contabila, dupa care pentru a putea continua utilizarea programului este necesar sa achizitionati o licenta. Datele dvs. nu se pierd si veti putea exploata in continuare programul. Nu exista limitari in functionalitate.

Upgrade

as05upg1.exe Daca aveti deja o licenta de utilizare, puteti folosi versiunea upgrade pentru va actualiza aplicatia cu ultimele noutati.

Patch

asn.exe Ultima versiune (Patch 4.5).

                                Preturi promotionale:

                                       

Descriere U/M  Pret
monopost EURO 200
retea EURO 360
monopost 3 rate x EURO/rata 70
retea 6 rate x EURO/rata 70
asistenta EURO/luna 10

Preturile nu contin TVA si se calculeaza in lei la cursul BNR. Dupa achitarea (primei) facturii primti licenta de utilizare si autorizarea necesara pentru exploatarea programului.

Send mail to marius@tbp.ro with questions or comments about this web site.
Copyright © 2002 Tehno-BetaPro S.R.L.
Last modified: november 28, 2006